Vanšu tilts satiksmei pilnībā tiks atvērts ne vēlāk kā 30.augustā, pavēstīja Rīgas domes Satiksmes departamenta preses sekretārs Jānis Vahers. Viņš pauda, ka līdz šim Vanšu tilta remontdarbi norit pēc grafika un pašreiz labā krasta pārvada rekonstrukcijas darbos sācies sarežģītākais nobeiguma darba posms.
Tajā skaita šonedēļ notiks seguma ieklāšana nobrauktuvē virzienā no Pārdaugavas uz pilsētas centru. Tāpat paredzēts veikt vecā seguma noņemšanu K.Valdemāra ielas un Citadeles ielas krustojumā, kā arī seguma apakškārtas ieklāšanu.

Savukārt piektdien, 16.augustā notiks asfaltbetona seguma virskārtas ieklāšana nobrauktuvē no Vanšu tilta uz pilsētas centru. Vahers uzsvēra, ka šo būvdarbu laikā transporta līdzekļu vadītāji tiek īpaši lūgti savu iespēju robežās Daugavas šķērsošanai virzienā no Pārdaugavas uz pilsētas centru vairāk izmantot Salu un Akmens tiltus.

Jau vēstīts, ka remontdarbus uz Vanšu tilta uzsāka maija sākumā un tie tika īslaicīgi pārtraukti no 1.jūlija līdz 7.jūlijam NATO kandidātvalstu vadītāju un Rīgas pilsētas svētku dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!