Foto: F64
"Nepiekrītu, ka man ir dārgs dzīvesveids. Ko tas vispār nozīmē?" intervijā žurnālam "Playboy" saka patlaban no amata atstādinātais Finanšu ministrijas ierēdnis un bijušais Muitas kriminālpārvaldes vadītājs Vladimirs Vaškevičs.

Viņš apliecina, ka ir saņēmis lūgumus nestaigāt tik dārgās drēbēs, nopirkt kādu parastu uzvalku un tajā arī nākt uz darbu, sakot: "(..) avīzē uzrakstīja, ka man mājās ir simt pāru kurpju, taču man tur stāvēja tikai seši pāri sporta apavu, katram segumam savi. Tas ir slikti?"

Viņa skatījumā, "tas bija melnais "pīārs", apskatījās, ka stāv kurpju kastes, tātad tur ir apavi. Tur taču nevar būt saliktas kaut kādas mantas iekšā, tur noteikti ir kurpes".

Uz jautājumu, vai kaut ko saprot no savas sievas Ināras Vilkastes, kas ir miljonāre, biznesa, Vaškevičs atbild, ka tajā neiedziļinās, jo ar sievu par projektiem nerunā, turklāt viņu neietekmē tas, ka Vilkaste pelna vairāk.

Vaškevičs gan atzīst, ka vairs nepērk tikai zīmolu apģērbu, sakot, ka tagad pērk to, kas viņam patīk. "Iepērkos gan Latvijā, gan ārzemēs, bet arī te var dabūt labas drēbes. Vismaz "Dolce & Gabbana" šeit tiešām ir oriģināls," rezumē kādreizējais valsts kontrabandas apkarotāju priekšnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!