Rīgas domes Pilsētas attīstības komiteja trešdien atbalstīja darba grupas sastāvu sadarbībai starp SIA "Investa Source" un Rīgas pilsētu projekta "Jaunā Vecpilsēta" ietvaros.
Rīgas domes Pilsētas attīstības komitejas preses sekretāre Velta Puriņa norādīja, ka darba grupā strādās Rīgas domes deputāti Sergejs Dolgopolovs, Aivars Kreituss, Andris Ameriks, Indulis Emsis, Jānis Freimanis, Inese Vaidere, Andris Ārgalis, kā arī domes amatpersonas Vilnis Štrams un Gunārs Asaris.

SIA "Investa Source" par saviem līdzekļiem izstrādā detālplānojumu teritorijai starp Grēcinieku, Peitavas, Kalēju, 13.janvāra ielām un 11.novembra krastmalu. Projekts "Jaunā Vecpilsēta" aptvers 14 hektārus lielu Vecrīgas teritoriju ap bijušo pirti "Varavīksne", kur pašlaik ir ļoti daudz ēku avārijas stāvoklī.

Minētajā projektā paredzēta ne tikai ēku rekonstrukcija, bet arī jaunu objektu celtniecība - biznesa, kultūras, kā arī dzīvokļu ēku celtniecības projekti. Vecrīgas ēku Mārstaļu ielā 17 jeb bijušo pirti "Varavīksne" "InvestaSource" iegādājās 1999.gada pavasarī, objektam piegulošais zemes gabals ir 2678 kvadrātmetrus liels.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!