Valsts prezidents Raimonds Vējonis šorīt nogādāts Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas stacionārā "Gaiļezers".

Slimnīcā apstiprināja faktu, ka prezidents ir stacionēts, taču sīkāku informāciju nesniedza.

Saskaņā ar Valsts prezidenta kancelejas Preses dienesta sniegto informāciju Vējonis slimnīcā nogādāts vīrusa infekcijas dēļ. Savus amata pienākumus prezidents turpinās pildīt arī esot stacionārā, taču šonedēļ nepiedalīsies publiskos pasākumos, norādīja Preses dienestā.

Vējonim šonedēļ bija paredzēta tikšanās ar Gruzijas parlamenta priekšsēdētāju Dāvidu Usupašvili, dalība 1991. gada barikāžu aizstāvju atceres dienas pasākumos, dalība Grieķijas vēstnieka Georgija Hadzimihelakis atvadu vizītē, kā arī dalība ziedu nolikšanas ceremonijā pie Brīvības pieminekļa un kritušo piemiņas vietās Bastejkalnā, un dalība Barikāžu aizstāvju laukuma svinīgajā atklāšanā.

Tāpat prezidentam šonedēļ bija paredzēts apmeklēt 1991. gada barikāžu 25. gadadienai veltīto koncertu "Ar domu par rītdienu", Satversmes tiesas tiesneses Daigas Rezevskas svinīgā zvēresta došanas ceremoniju, kā arī piedalīties projekta "Meklējam sirdsmāsiņu" laureātu apbalvošanas ceremonijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!