Šogad Ventspils pilsētas svētki, kas norisināsies no 3. līdz 5. augustam, sāksies ar Piejūras kempinga oficiālu atklāšanu. Piejūras kempings ir pirmais un šobrīd vienīgais Latvijā augstākā līmeņa kempings. Tas atbilst Zviedrijas kempingu standartiem.
Kā informēja Piejūras kempinga pārvaldniece Una Libkovska, kempinga izveidi pilnībā finansēja Ventspils pašvaldība. Līdz šim projekta īstenošanā ir ieguldīti 458 000 latu. Piejūras kempings būs atvērts visu gadu, kļūstot par vienu no svarīgākajām pilsētas tūrisma infrastruktūras sastāvdaļām.

Piejūras kempings ir izveidots kā ekonomiskās klases naktsmītne. Kempinga viesu rīcībā ir 16 labiekārtotas četrvietīgas mājiņas ar divām istabām. No tām 6 ir pilnībā aprīkotas ar WC, dušu, virtuvi un tās inventāru. Kempingā ir iekārtotas telšu vietas, kā arī nodrošināta treileru pieslēgšanās pie ūdens, kanalizācijas un elektrības.

Kempinga viesiem bez maksas būs pieejams pilns pakalpojumu klāsts servisa mājā. Tajā ir sanitārais mezgls ar WC un dušām, virtuve ar tās inventāru ēdiena pagatavošanai, atpūtas telpa un veļas mazgāšanas telpa. Kempingā ir sporta spēļu laukumi, sporta inventāra un velosipēdu noma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!