Vērmanes dārzā piektdien notiks izklaides pasākums bērniem, skolēniem un viņu vecākiem "Prieka piramīda", kura laikā bērni tiek aicināti ziedot savas rotaļlietas bērnunamiem, žurnālistus informēja pasākuma organizatori.
Pasākuma organizatori iecerējuši, ka katrs bērns ziedos vienu rotaļlietu, kas kalpos kā ieejas biļete pasākumā. Ja rotaļlieta nebūs paņemta līdzi, to varēšot pagatavot pasākuma laikā.

Saziedotās rotaļlietas tiks saliktas Vērmanes dārza centrā novietotajā "Prieka piramīdā".

Skolēni pirmajā skolas dienā Vērmanes dārzā varēs piedalīties dažādās atrakcijās, zīmēt, klausīties bērnu ansambļu mūziku.

Zīmēšanu bērniem organizē mākslinieks Jānis Anmanis, kurš preses konferencē arī solījās noorganizēt profesionālu mākslinieku piedalīšanos, kuri savukārt zīmēšot klātesošo interesentu portretus.

"Vernisāžas" prezidents Jānis Peters pastāstīja, ka 1.septembrī pasākumi paredzēti visām jauniešu vecuma grupām. Kamēr mazākie varēs zīmēt un piedalīties atrakcijās parkā, pusaudžiem notiks diskotēka, kurā labākie dejotāji un dziedātāji varēs pretendēt uz uzņēmuma "Coca Cola" balvām.

Vakarā savukārt būšot koncerts studentiem un jaunatklātajā Maestro zālē arī pasākums augstskolu vadībai un pasniedzējiem.

Labdarības pasākumu sadarbībā ar muzikālo centru "Vernisāža" organizē SIA "Cido pārtikas grupa". "Cido" ģenerāldirektors Andrejs Ceplītis pavēstīja, ka bērnu un skolēnu saziedotās rotaļlietas vēlāk labdarības pasākuma turpinājumā kopā ar "Cido" produkciju tiks dāvinātas bērniem 27 bērnunamos Rīgā un Latvijā.

Pasākumā būšot divas daļas - no plkst. 13 līdz 17 būšot atrakcijas un dažādas izklaides bērniem, kurās vienīgais maksas pasākums būšot pusaudžu diskotēka. Pēc plkst. 17 sākšoties pasākumi vecāko klašu skolēniem un studentiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!