Vairāki koncerta "Karūzo piemiņai" apmeklētāji vērsīsies pret pasākuma rīkotājiem SIA "Gerons", jo koncertā nav piedalījušās solītās pasaules operas jaunās zvaigznes un tam nebija "nekāda sakara ne ar Karūzo, ne operu".
Vairāki pirmdien Latvijas Nacionālajā operā notikušā koncerta apmeklētāji pavēstīja, ka dziesmu izpildītājus Juriju Kononovu un Juriju Orlovu jau koncerta sākumā prezentēja kā estrādes, nevis operas māksliniekus. Koncertā viņi dziedājuši dziesmas "Plač, gitara, plač" ("Raudi, ģitāra, raudi"), "Ti i ja" ("Tu un es"), "Ljubovj bezotvetnaja tvoja" ("Tava mīla bez pretmīlas"). Savukārt dziesmas, kas varētu būt saistītas ar leģendāro operdziedātāju, nav skanējušas.

"Nu labi, varbūt viena dziesma bija, bet vairāk gan ne," minēja viens no apmeklētājiem, piebilstot, ka atmosfēra koncertā liecinājusi - arī abi solisti nav sapratuši, kādas ievirzes koncertā viņi piedalās, jo bijuši pārsteigti par neapmierināto klausītāju izsaucieniem: "Kur ir opera?" un "Karūzo!".

Lai gan koncerta biļetes maksājušas 25 latus, solītās operas zvaigznes nesagaidījuši, daudzi klausītāji devās projām. Koncerta sākumā operas zāle gan bijusi pārpildīta.

Daļa koncerta apmeklētāju nolēmuši vērsties Patērētāju tiesību aizsardzības centrā, lai pieprasītu koncerta rīkotājiem atmaksāt par biļetēm izdoto naudu, kā to paredz patērētāju tiesību aizsardzības likuma norma par maldinošas reklāmas izvietošanu.

Uzņēmumā "Gerons" ar BNS runāt atteicās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!