Foto: Shutterstock
Veselības inspekcija brīdina iedzīvotājus neuzķerties uz "viltus ārsta" Nikitas Zubkova reklāmām sociālajos tīklos, kurās viņš piedāvā sniegt dažādus ārstnieciskos pakalpojumus, portālu "Delfi" informē inspekcijas pārstāve Elīna Šķēle.

Veselības inspekcija, reaģējot uz saņemto informāciju, kā arī publikācijām dažādās soctīklošanas platformās, kurās sevi reklamē un veselības aprūpes pakalpojumus piedāvā Nikita Zubkovs – veica pārbaudi Lāčplēša ielā 53, Rīgā.

Pārbaudē konstatēts, ka katru dienu noteiktos laikos Nikita Zubkovs, kurš sevi pozicionē kā manuālās terapijas speciālistu, veic individuālu pacientu ārstēšanu. Zubkovs patstāvīgi nodarbojas ar ārstniecības pakalpojumu sniegšanu, neraugoties uz to, ka vīrietim nav nepieciešamās medicīniskās izglītības.

Veselības inspekcija portālam "Delfi" skaidro, ka inspekcija jau 2015. gada jūlijā Zubkovam uzdeva pārtraukt neatļautu ārstniecību. Inspekcija aicina iedzīvotājus atbildīgi izvēlēties personas, kuras piedāvā ārstniecības pakalpojumus, jo tas var būtiski ietekmēt cilvēka vispārējo veselības stāvokli un radīt patiesus draudus veselībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!