Foto: Shutterstock

Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA) noslēgusi līgumu uz trīs gadiem ar "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumu" par kafijas paužu nodrošināšanu 41 999 eiro apmērā, liecina izsludinātā iepirkuma rezultāti.

VIAA informē, ka administrē gandrīz 40 dažādas starptautisko finanšu instrumentu programmas, projektus un ar izglītības un zinātnes attīstību saistītas iniciatīvas: Eiropas Savienības izglītības, mācību, jaunatnes un sporta programma "Erasmus+", "Horizon 2020 " un citas starptautiskas sadarbības programmas zinātnē.

To administrēšanas uzdevumos ietilpst arī projektu sagatavošanas un īstenošanas semināru, konsultāciju, informatīvo semināru un citu publisku pasākumu organizēšana dažādām mērķgrupām – zinātnes, augstskolu, skolu un pašvaldību pārstāvjiem, starptautiskajiem sadarbības partneriem, karjeras konsultantiem un citiem, lai nodrošinātu sekmīgu ārvalstu finansējuma apguvi izglītībā un zinātnē.

VIAA vērš uzmanību uz to, ka gadā vidēji organizē 150 publiskus pasākumus, kuru izmaksas sedz Eiropas Savienība (ES) un citu ārvalstu programmu finansējums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!