Foto: Publicitātes attēli
Valsts ieņēmumu dienests (VID) izsludinājis iepirkuma konkursu par mēbeļu piegādi VID jaunajai ēkai Rīgā, Talejas ielā, plānojot šim pirkumam atvēlēt 2 094 217 latus, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

VID šo apjomīgo iepirkumu ir sadalījis četrās daļās, kur pirmā paredz biroja galdu, skapju un plauktu piegādi, montāžu un uzstādīšanu, otrā daļa paredz biroja krēslu un apmeklētāju krēslu iegādi, trešā daļa - mīksto krēslu un apmeklētāju krēslu piegādi, bet ceturtā daļa - metāla skapju piegādi.

Visvairāk plānots iegādāties dažādus darba galdus - to izmēri ir dažādi, un katram izmēram ir konkrēts skaits - kopumā vairāk nekā 2000 viena tipa un izmēra galdu. Tāpat plānots iegādāties vairākus tūkstošus dažāda izmēra dokumentu skapjus un plauktus. Konkrētas prasības noteiktas arī vadītāju biroja krēsliem, kuriem jābūt ar dabīgās ādas tapsējumu, un pretendentam ir jāspēj piedāvāt vismaz trīs dabīgās ādas krāsu toņus. Tikmēr darba krēsliem jābūt ar dekoratīvo plastikas pārklājumu. Apmeklētājiem ir paredzēti gan krēsli ar dabīgās ādas tapsējumu, gan arī ar audumu tapsēti krēsli. Atpūtas krēsliem un dīvāniem paredzēta auduma vai ādas imitācijas apdare.

Arī paredzamā iegādes summa ir sadalīta četrās daļās. Pirmajai iepirkuma daļai paredzēts 1,67 miljoni latu, otrajai daļai - 310 320 latu, trešajai daļai - 20 670 lati, bet ceturtajai - 90 373 lati. Pēc piedāvājuma iesniegšanas pretendentiem vairs nebūs tiesību mainīt savu finanšu piedāvājumu.

Piedāvājumi mēbeļu piegādei ir jāiesniedz līdz 24.aprīlim.

Jau ziņots, ka patlaban notiek jaunā VID administratīvo ēku kompleksa būvniecība Talejas ielā. Jaunajā kompleksā strādās vairāk nekā 2500 darbinieku no VID struktūrvienībām, kas patlaban Rīgā izvietotas 14 dažādās vietās, kā arī atradīsies plašs un ērts klientu apkalpošanas centrs.

VID jaunais komplekss varētu izmaksāt 38,5 miljonus latu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!