Valsts ieņēmumu dienests (VID) neuzskata par nepieciešamu atkārtoti pārbaudīt "tēvzemiešu" līdera Māra Grīnblata 1996.gada ieņēmumu deklarāciju, jo tā vienreiz jau parbaudīta, informē VID ģenerāldirektora palīdze Dita Kļaviņa.
Viņa paskaidroja, ka Grīnblata deklarācija jau pārbaudīta, jo ir obligāti pārbaudāmo skaitā, tāpēc nav nepieciešams veikt šīs darbības atkārtoti. Tomēr VID sagatavos argumentētu atbildi Tautas partijas (TP) biedram Andrim Paulam - Pāvulam, kurš pieprasīja šīs pārbaudes veikšanu.

Kļaviņa arī pauda VID viedokli, ka Pauls - Pāvuls varētu ierasties VID un iepazīties ar Grīnblata deklarāciju, jo tā ir publiski pieejama ikvienam. "Mēs pat varētu viņam pielikt konsultantu no Korupcijas novēršanas daļas," sacīja Kļaviņa.

Viņa arī stāstīja, ka Pauls - Pāvuls tiekot "laipni lūgts" iesniegt VID viņa rīcībā esošos materiālus par Grīnblata it kā izdarītajiem pārkāpumiem.

Pauls - Pāvuls, kas vaino Grīnblatu mēģinājumā pierunāt viņu sniegt ziņas par ekspremjeru Andri Šķēli un tā komandu, tagad lūdzis Ģenerālprokuratūru un VID pārbaudīt Grīnblata 1996.gada ienākumu deklarāciju kāda namīpašuma dēļ Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!