Foto: AFP/Scanpix/LETA
Ņemot vērā straujo Covid-19 saslimstības pieaugumu Eiropā, no 5. oktobra Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Rīgas klientu apkalpošanas centrā apkalpošana klātienē notiks tikai pēc iepriekšēja pieraksta, portālu “Delfi” informēja dienestā.

VID klientu apkalpošanu klātienē Rīgā un citās Latvijas pilsētās pakāpeniski atsāka kopš šī gada jūnija. Tomēr, ņemot vērā straujo Covid-19 saslimstības pieaugumu Eiropā un iestājoties rudenīgākiem laikapstākļiem, kas paaugstina inficēšanās risku, VID Rīgas klientu apkalpošanas centrā Talejas ielā 1 klientu apkalpošana klātienē notiks tikai pēc iepriekšēja pieraksta, zvanot pa tālruni 67120005.

Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektore Ieva Jaunzeme norāda, ka pāriet uz klientu apkalpošanu klātienē tikai pēc pieraksta nolemts, ņemot vērā, ka Rīgā joprojām ir pietiekami liela interese par VID pakalpojumu saņemšanu klātienē, un tādējādi šiem cilvēkiem ir ilgu laiku jāstāv tā dēvētajā dzīvajā rindā, lai saņemtu pakalpojumu.

Delfi jau ziņoja, ka pagājušajā diennaktī Latvijā veikti 2395 Covid-19 testi un reģistrēti trīs jauni saslimšanas gadījumi, vēsta Slimību profilakses un kontroles centrs.
Latvijā kopā veikti 267 700 izmeklējumi, saslimušas 1432 personas un 1234 izveseļojušās, 35 mirušas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!