Kurš ir aizvadītā gada sliktākais čoms, bet kurš – gada veiksminieks? Kas pēc vairākiem klusumā pavadītiem gadiem uz mēles ir sakrājies mītiem apvītajam reperim Shalle? "Delfi" sociālo tīklu komanda piedāvā ar vieglu ironiju apskatīties uz pērnā gada spilgtākajiem, interesantākajiem un jocīgākajiem notikumiem, kas sabiedrībai likuši kulstīt mēles, agresīvi tvītot un brīžiem bezspēcīgi triekt plaukstu pret pieri.

Apskata "Gads, ko varētu aizmirst, bet nesanāk" ietvaros raidījuma vadītāji intervējuši virkni spilgtu tēlu, kuru lomās iejutušies pazīstami pašmāju komiķi – Rūdolfs Kugrēns, Jānis Kreičmanis un podkāsta "Bize Vaļā" vadītājs Kārlis Liepiņš. Tāpat raidījuma ietvaros savu pirmo publisko parādīšanos pēc daudzu gadu pārtraukuma veicis leģendārais reperis Shalle.

Tāpat, vēloties prezentēt nelielu svētku dāvanu skatītājiem, raidījuma ietvaros Edgars Bāliņš apciemoja visus Rīgas "Lidl" veikalus, lai noskaidrotu, kur ir pati īsākā un visvieglāk izstāvamā rinda pie ieejas.

Raidījumu veidojusi "Delfi" sociālo tīklu nodaļa – Edgars Bāliņš, Eduards Gorbunovs un Jānis Sildniks. "Aizvadītais gads vairumam ir bijis piepildīts ar sarežģītiem notikumiem un izaicinājumiem, tāpēc vēlējāmies to noslēgt uz pozitīvas nots, viegli ironiski pasmaidot par visu, ko tas mums ir licis priekšā," skaidro nodaļas pārstāvis Sildniks.

Raidījumu pilnā garumā ir iespējams skatīties "Delfi" "Youtube" un "Facebook" profilos bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!