Ūdensvada remonta dēļ līdz 19. martam būtiski ierobežota transportlīdzekļu satiksme Aleksandra Čaka un Pērnavas ielas krustojumā. Skaidrojošs video demonstrē, kādi satiksmes ierobežojumi būs abu ielu krustojumā.

Transporta līdzekļa vadītājiem jāņem vērā, ka remontdarbu laikā ir ierobežota satiksme visiem krustojuma virzieniem, jo remontdarbi abu ielu krustojuma vidū, iepriekš portālu "Delfi" informēja Rīgas domes Satiksmes departamentā.

Braucot no Zemitāna tilta, saglabāta viena braukšanas josla virzienā taisni un viena josla virzienam pa labi, braucot pa Pērnavas ielu no Brīvības ielas puses – nodrošināta viena josla pa kreisi, viena josla taisni un viena – pa labi.

Braucot pa Pērnavas ielu no Augusta Deglava ielas puses – saglabāta viena josla taisni un viena josla pa labi, savukārt braucot pa Čaka ielu no centra puses – saglabātas divas joslas taisni un viena pa kreisi.

Savukārt SIA "Rīgas Satiksme", ņemot vērā to, ka Pērnavas ielā virzienā no Augusta Deglava ielas puses nav iespējams nodrošināt kreiso manevru uz Čaka ielu, laika posmā no 10. līdz 19. martam 47. maršruta autobusa satiksmi organizē virzienā no galapunkta "Abrenes iela" virzienā brauks pa maršrutu līdz Augusta Deglava ielai, tālāk pa Tallinas ielu, Aleksandra Čaka ielu un tālāk pa maršrutu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!