Sarunu festivāla "Lampa" noslēdzošajā pasākumā - "Politiķu cepienā" - komiķi uz zoba pavilka politiķus, savukārt politiķiem tika dots vārds, lai atbildētu asprāšu "uzbrukumiem". "Delfi" piedāvā noskatīties, kā sestdienas vakarā parlamentārieši nokļuva zem komiķu lupas.

Šogad uz "Lampas" skatuves politiķu cepienā kāpa Evija Papule (S), Rihards Kols (NA), Daniels Pavļuts (A/P) un Dana Reizniece-Ozola (ZZS), bet pieredzes bagātajiem "cepinātājiem" Rūdolfam Kugrēnam, Anetei Konstei un Edgaram Bāliņam pirmoreiz pievienosies Jānis Skutelis.

Vēstīts, ka sarunu festivāls "Lampa" noritēja Cēsu pils parkā no 28. līdz 29. jūnijam. Uz vairākām skatuvēm divu dienu laikā notika vairāk nekā 350 pasākumu. Galvenais festivāla mērķis bija stiprināt demokrātijas, diskusiju un cieņpilnu sarunu kultūru Latvijā. Šī gada diskusiju galvenā tēma bija drosme.

Uz "Lampu" kuplā pulkā devās arī "Delfi" komanda, lai gan kā dalībnieki piedalītos dažādās diskusijās, gan informētu lasītājus par svarīgāko, kas šajā nedēļas nogalē norisināsies Cēsīs. Divu dienu garumā tika nodrošināta video un teksta tiešraide.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!