Amizantā situācijā ceturtdienas rītā tika iemūžināts Saeimas deputāts Igors Pimenovs (S), kurš debašu karstumā ar sanākušajiem piketētājiem, iespējams, izmantoja senu un viltīgu gājienu – "notēlot svarīgu telefona zvanu", tādējādi mēģinot pārtraukt viņam neglaimojošu sarunu ar piketētājiem, liecina "Delfi" uzņemts video.

Tautas kalps iesaistījās diskusijās ar sanākušajiem protestētājiem un, debašu karstumā, lai pārtrauktu sarunu, kas skāra tādu jūtīgu tēmu kā viņa iespējamo savervēšanu un sadarbību ar čeku, deputāts pēkšņi sāka runāt pa telefonu, liecina "Delfi' uzņemtais video.

Iemūžinātajos kadros gan redzams, ka tajā brīdī deputātam neviens nezvana.

Deputāta un piketētāju strīda video:

"Delfi" jau ziņoja, ka protestējot pret deputāta Jura Juraša (JKP) iespējamo izdošanu kriminālvajāšanai par valsts noslēpuma izpaušanu, ceturtdien pie Saeimas Jaunās Konservatīvās partijas (JKP) rīkotajā tautas sapulcē "Par tiesisku Latviju!" pulcējās ap 100 cilvēku.

JKP rīkotajā pasākumā sanākušie rokās turēja plakātus, kas vēstīja, piemēram: "Kalnmeiers = korupcijas marionete", "Tauta var", "Korupcija - tautas nabadzība", "Par oligarhijas demontāžu un Satversmes darbības atjaunošanu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!