Foto: F64
Ceturtdien Satversmes tiesā notiek preses konference, kurā Satversmes tiesas priekšsēdētāja Ineta Ziemele un Tirgus un sabiedriskās domas pētījumu centra SKDS direktors Arnis Kaktiņš informēs par pirmo reizi veiktu pētījumu, kurā Latvijas iedzīvotāji sniedz skatījumu par Satversmes tiesu un tās darbības dažādiem aspektiem.

Preses konferencē varēsiet uzzināt, cik lielā mērā Latvijas iedzīvotāji uzticas Satversmes tiesai, kādas ir sabiedrības zināšanas par Satversmes tiesas funkcijām un kādi ir iedzīvotāju uzskati par Satversmes tiesas spriedumu izpildi.

Pētījumā tika skaidrots, kāda ir sabiedrības informētība par tiesas darbu un kas ir tie informācijas avoti, kuros iedzīvotāji visbiežāk uzzina jaunumus par Satversmes tiesas aktualitātēm. Preses konferencē tiks atklātas arī citas aktuālas tendences, kas izriet no veiktā pētījuma.

Ņemot vērā valstī joprojām noteiktos epidemioloģiskās drošības pasākumus saistībā ar Covid-19 izplatības ierobežošanu, preses konference notiek attālināti video konferences režīmā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!