Maskavas ielā Rīgā ceturtdienas rītā dega angārs, liecināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) rīcībā esošā sākotnējā informācija.

VUGD mikroblogošanas vietnē "Twitter" ziņoja, ka izsaukums uz Maskavas ielu saņemts pulksten 7.46.

Satiksme Rīgā, Maskavas ielā, pie nama Nr. 444 bija slēgta abos virzienos. Tāpat satiksmes kustība bija slēgta arī pa Mazjumpravas ielu, norādīja Valsts policijā (VP).

Sakarā ar ugunsgrēku netālu no Maskavas un Krustpils ielas krustojuma Rīgā uz nenoteiktu laiku bija iespējama arī autobusu reisu izpildes kavēšanās, kas tiek izpildīti virzienā uz Daugavpili, Jēkabpili, Ogri, Aizkraukli, Madonu, Rēzekni, Preiļiem, Līvāniem, Ludzu, Pļaviņām u.c. apdzīvotām vietām.

Kā norādīja VUGD pārstāve Agrita Vītola, notikuma vietā strādā 29 ugunsdzēsēji, izmantojot septiņas autocisternas un autokāpnes.

Pulksten 10.22 tika lokalizēts ugunsgrēks Rumbulā, kur deg angārs, kurā izvietota pirts ražotne, kā arī paletes 1250 kvadrātmetru platībā, informēja VUGD.

Pulksten 16.12 ugunsgrēks tika likvidēts.

Notikuma vietā Rumbulā objektā dega liels apjoms kokmateriālu, kā rezultātā radās spēcīgs sadūmojums un augsta temperatūra. Dzēšanas darbu laikā cieta septiņi glābēji, no kuriem četri tika nogādāti ārstniecības iestādē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!