Foto: DELFI
Vispamatīgākā sniega sega ceturtdien no rīta plkst. 8:00 bija Vidzemē, Zosēnos, kur sniegs klāja zemi jau 12 centimetru biezumā, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Foto galerija

Citviet Vidzemē sniega sega plkst. 8:00 sasniedza 2 līdz 7 centimetru biezumu, Latgalē, Zemgalē un Kurzemē - vienu līdz trīs centimetrus.

Sinoptiķi prognozē, ka ceturtdien snigšana turpināsies, un vietām sniega segas pieaugums var sasniegt sešus līdz astoņus centimetrus.

Kritīsies arī gaisa temperatūra – ceturtdien no rīta vien pašos dienvidrietumu rajonos termometra stabiņš rāda pozitīvas atzīmes, citviet tas ir noslīdējis zem nulles, sasniedzot pat - 6 grādus.

Gaisa temperatūra, kā jau prognozēts iepriekš, turpinās pazemināties, un decembra sākumā gaidāms, ka naktīs termometra stabiņš noslīdēs zem -20 grādu atzīmes.

Jau ziņots, ka spējais sniegputenis ceturtdien daudzviet apgrūtinājis satiksmi. Uz latvijas autoceļiem strādā 104 tīrītāji, tomēr atbildīgie dienesti aicina autovadītājus būt uzmanīgiem un braukt prātīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!