Foto: Publicitātes attēli

Viena no apvienību "Attīstībai/Par!" veidojošām partijām "Latvijas attīstībai" trešdien parakstīja memorandu par kopīgu startu 14. Saeimas vēlēšanās ar "Latgales partiju" un "Vidzemes partiju", portāls "Delfi" uzzināja politiskajā spēkā.

Vidzemē kopīgajā sarakstā startēs Valkas novada domes priekššedētājs Vents Armands Krauklis, savukārt Latgales sarakstā deputāta kandidāts būs Daugavpils domes deputāts Jānis Lāčplēsis.


"Es ticu, ka "Latvijas attīstībai" vienmēr būs aktuāls pagājušo pašvaldības vēlēšanu sauklis – "Latvija nav tikai Rīga!". Mūsu sadarbība ar "Vidzemes partiju" un "Latgales partiju" to vēlreiz apliecina. Mūsu politiskajam spēkam šis ir svarīgs nacionāla līmeņa pastiprinājums," norādījusi "Latvijas attīstībai" līdzpriekšsēdētāja Cēsu novada domes deputāte Elīna Stapulone.

""Vidzemes partiju" dibinājām, lai Latvijā attīstība notiktu ne tikai lielajās pilsētās. Tagad šai pārliecībai klāt nākusi drošības – plašā nozīmē – stiprināšana. Grūtos laikos pieaug personību loma – tāpēc esam izlēmuši būt vienā komandā ar Arti Pabriku un viņa domubiedriem," parakstot sadarbības memorandu uzsvēris Krauklis.

Savukārt Lāčplēsis norādījis, ka ""Attīstībai/Par!" politiķi noteikti ir tie, kuri visvairāk ir apmeklējuši Latgali, tie, kuri patiešām ir iedziļinājušies mūsu problēmās, un, galvenais, tie, kas pieņem reālus lēmumus, lai veicinātu Daugavpils un visas Latgales izaugsmi. Tiem, kuri vēlas Latgales attīstību šajās vēlēšanās, būs viegli izdarīt savu izvēli".

"Vidzemes partija" un "Latgales partija" jau pagājušajā gadā kopīgi startēja pašvaldību vēlēšanās, gūstot panākumus Valkas, Aizkraukles, Ogres un Daugavpils pašvaldībās, atgādina politiskajā spēkā.

Kā ziņots, 14. Saeimas vēlēšanas paredzētas sestdien, 1. oktobrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!