Foto: LETA

"Vienotības" Rīgas nodaļas vadītāja amatā ceturtdienas vakara kopsapulcē atkārtoti apstiprināts Rīgas domes deputāts Olafs Pulks.

Viņš šajā amatā ievēlēts ar 69 balsīm no 71.

Savukārt partijas Rīgas nodaļas valdē ievēlēti Andris Ārgalis, Marija Balcere, Edgars Baldunčiks, Vilnis Ķirsis, Jānis Lazdāns, un Rīgas domes deputāti Valdis Gavars, Nils Josts un Uģis Rotbergs.

Par nodaļas pārstāvjiem partijas domē ievēlēti Baldunčiks, Josts, Lazdāns, kā arī Ainars Lodziņš, Harijs Tomaševskis, Krišjānis Bušs, Gundega Drēska, Baiba Ervalde, Nelda Gavare, Rebeka Goba, Mārtiņš Greste, Edgars Ikstens un Rīgas domes deputāte Baiba Brigmane.

Kopsapulces biedri apstiprināja arī rezolūciju, kurā akcentēti svarīgākie nodaļas uzdevumi. Kā jau vēstīts, tajā ne mazums kritikas veltīts Rīgas domē valdošās koalīcijas īstenotajai politikai.

"Droša, tiesiska, labi pārvaldīta, pārtikusi, ekonomiski dinamiska un videi draudzīga Rīga - tāds ir Rīgas nodaļas stratēģiskais redzējums. Pašlaik Rīgas pašvaldību raksturo bezatbildīga pārvalde, nav investīciju, kas celtu rīdzinieku dzīves kvalitāti ilgtermiņā, ir izsaimniekoti uzkrājumi, pašvaldības uzņēmumi tiek slikti pārvaldīti, budžets tiek lāpīts, iztirgojot pilsētas nekustamo īpašumu un ceļot nodokļus, ir apšaubāmi darījumi un skandāli," teikts rezolūcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!