Foto: DELFI Aculiecinieks
Dzelzceļa remontdarbu dēļ otrdienas rītā radušās problēmas vilcienu satiksmē, liecina AS "Pasažieru vilciens" sniegtā informācija.

Otrdienas rītā vilcieni kavējās visos virzienos, taču ap plkst.9 kustība tika atjaunota, taču "Pasažieru vilciens" norāda, ka vairāki vilcieni no galapunktiem izbraukuši ar kavēšanos, līdz ar to īslaicīgi kavējumi vēl ir iespējami.  

Problēmas ap plkst. 7 bija Salaspils vilcienu satiksmē, kur vilcieni kavējās abos virzienos, otrdien vēstīja Latvijas Radio.


Elektrības piegāde Latvijā otrdienas rītā būtiski nav traucēta - plkst. 6:45 Latvijā bija reģistrēti 44 avārijas atslēgumi, no tiem lielākais skaits - 33 - Neretas apkaimē, bet deviņi neplānoti elektrības atslēgumi bija fiksēti Jūrmalā, kur bez elektrības bija ap 100 klientu, liecina AS „Sadales tīkls" informācija.

Otrdien no rīta vietām, galvenokārt Latvijas centrālajos un austrumu rajonos, gaidāms ļoti stiprs lietus ar nokrišņu daudzumu 50 milimetriem, brīdina Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!