Foto: F64

Turpinot stacionāro fotoradaru uzstādīšanu, uzņēmums "Vitronic Baltica un partneri" patlaban ir uzstādījis 18 stacionāro fotoradaru ietvarus.

Kā biznesa portālam "Nozare.lv" norādīja uzņēmuma preses sekretāre Antra Gaile, vakar, 19.maijā, tika fotoradaru uzstādīšanas būvdarbi veikti septiņās jaunās vietās, piemēram, pie Jūrmalas šosejas, Jelgavā, Jaunolainē un Mārupē.

Uzņēmums saņēmis arī jaunu stacionāro iekārtu kravu.

Pirmdien, 21.maijā, paredzēta paveiktā nodošanas darbi, tad arī uzņēmums sniegs detalizētāku informāciju, uzsvēra Gaile.

Kā ziņots, stacionāro fotoradaru uzstādīšanas vietās sāktie būvdarbi un stacionāro iekārtu montāžas darbi Rīgā tuvākajās dienās tiks pabeigti.

Šodien paredzēts konstatēt uzņēmuma darbu izpildes apjomu stacionāro fotoradaru uzstādīšanā. Pēc partnera iesniegtās dokumentācijas un publiskajiem paziņojumiem presē, jau šobrīd ir skaidrs, ka darbu apjoms nebūs izpildīts līgumā noteiktajā apmērā. Līdz ar to tiks turpināta vienpusēja līguma laušanas procedūra, ko Valsts Policija (VP) sāka jau šā gada 20.janvārī, iesniedzot "Vitronic Baltica un partneri" pirmo brīdinājumu un norādot uz sekām, kas iestāsies, ja viņi neizpildīs līgumā noteiktās saistības līgumā paredzētajā apjomā un termiņos, aģentūru LETA iepriekš informēja Iekšlietu ministrijas preses pārstāve Gunta Skrebele.

Saskaņā ar līgumu "Vitronic Baltica un partneri" jāpiegādā un jāuzstāda 160 stacionārie fotoradari, no kuriem 100 ir ar mērierīcēm un 60 - tukši ietvari, un jānodrošina 30 pārvietojamo iekārtu darbība. Plašāka informācija par radaru izvietošanas vietām ir pieejama VP mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!