Latvijas volejbola čempionvienības "Lāse-R" un Latvijas volejbola izlases galvenais treneris Raimonds Vilde piekritis kļūt par Rīgas domes deputātu, tomēr viņš vēlas amatu domē apvienot ar trenera darbu.
"Gribu savienot abas lietas un pamest trenera darbu negrasos. Sākumā skatīšos, bet, ja apvienošana nebūs iespējama, tad, visticamāk, iešu prom no domes," teica Vilde.

Jau ziņots, ka Vildem vieta domē pienākas, jo mūžībā aizgājis Rīgas domes Drošības un kārtības jautājumu komitejas priekšsēdētājs, bijušais Latvijas aizsardzības un iekšlietu ministrs, viens no Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas autoriem Andrejs Krastiņš. Vilde pēc 2005.gadā pašvaldību vēlēšanās iegūtā balsu daudzuma Tautas partijas sarakstā ir nākamais kandidāts domnieka amatam.

Ja Vilde no amata atteiktos, šo vietu būtu varējis ieņemt nākamais kandidāts - kādreizējais LNNK biedrs un Saeimas deputāts Māris Budovskis.

Jau ziņots, ka šī domes sasaukuma laikā, 2006.gada 25.jūnijā, pēc ilgstošas slimības mira Rīgas domes TP frakcijas deputāts, akadēmiķis Jānis Freimanis. Viņa vietā domnieku rindās stājās bijusī kamaniņu braucēja Iluta Gaile.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!