Foto: PantherMedia/Scanpix
Šonedēļ glābēji steiguši palīgā no klints nokritušiem vīriešiem, portālu "Delfi" informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Pirmdien glābēji steidzās uz Krustpils pagasta Priežu avēniju, jo bija saņemta informācija, ka no kraujas nokritis cilvēks. Iedzīvotājs, kurš bija izsaucis glābējus, sagaidīja tos notikuma vietā un norādīja negadījuma vietu, kas palīdzēja glābējiem ātrāk nokļūt pie cietušā. Apmēram 50 gadus vecs vīrietis bija nokritis no 10 metrus augstas kraujas. Glābēji piekļuva pie viņa, izcēla no kraujas un nodeva mediķiem.

Savukārt trešdien saņemta informācija, ka Līgatnē ko klints nokritis vīrietis. Apmēram 50 gadus vecs vīrietis bija nokritis no klints jau naktī, bet cilvēki viņu pamanīja tikai nākamās dienas rīta. Vīrietis ar nestuvju palīdzību tika nogādāts līdz mediķiem.

Savukārt šīs pašas dienas vakarā saņemta informācija, ka Jūrmalā, Dzirnavu ielā grāvī ar ūdeni iekritis cilvēks. Grāvis bija dziļš un bez palīdzības vīrietis nevarēja tikt ārā. Viņu apskatīja mediķi, taču tālāk jau gādību par vīrieti uzņēmās pašvaldības policija.

VUGD aicina iedzīvotājus būt uzmanīgākiem un censties atrasties drošā attālumā no bīstamām vietām, ņemot vērā arī to, ka lietainā laikā nogāzes, upju krasti un grāvju malas var būt slidenas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!