Foto: F64
Valsts prezidents Valdis Zatlers un premjers Valdis Dombrovskis (V) atzīst, ka aizvadītājs gads valstij bijis "grūts, bet veiksmīgs". Savukārt Jaunajā gadā prezidents novēl visai sabiedrībai, lai valdība izlēmīgi turpinātu vest valsti ārā no ekonomiskās krīzes.

"Protams, mums būs budžeta grozījumi, 2012.gada budžets, strukturālās reformas – visas tās lietas, pie kurām mēs it kā esam pieraduši, taču tā arī līdz galam neesam tās izdarījuši," tā par nākamajā gadā gaidāmajām grūtībām trešdien sacīja prezidents.

Zatlers arī sacīja, ka no premjera teiktā uzzinājis – acīmredzot pavasarī, kad "būs redzami reālie ekonomikas rezultāti", būs jāizvērtē budžeta grozījumi, kā arī dažādas ar to saistītās reformas, tai skaitā veselības aprūpes nozarē, kurā notiekošais izpelnījās prezidenta kritiku.

Savukārt Dombrovskis norādījis, ka 2010.gads bijis pietiekami sarežģīts, bet iezīmējies ar ekonomiskās situācijas stabilizēšanu, nākamgad valdības iesāktajiem darbiem jāturpinās un ir gaidāma ekonomiskā izaugsme.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!