Foto: LETA

Jau trešo mēnesi pēc kārtas ziedojumu apmēra ziņā pirmajā vietā ierindojusies partija "Vienotība", kurai maijā saziedoti 5400 lati, liecina Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja mājaslapā pieejamā informācija par partiju dāvinājumiem un ziedojumiem.

Martā "Vienotībai" ziedoti 9258 lati, bet aprīlī - 8276 lati.

Lielākais ziedotājs maijā bijis uzņēmējs Marks Kacs, kurš partijas kasē ieskaitījis 5000 latu.

Otrajā vietā ziedojumu apmēra ziņā pagājušajā mēnesī ierindojusies Latvijas Zemnieku savienība, kurai ziedoti 1600 lati, bet trešajā - partija "Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā" ar 1500 latu lieliem ziedojumiem. Visu šo summu partijai ziedojusi Eiropas Parlamenta deputāte Tatjana Ždanoka.

Reformu partijai maijā ziedots 501 lats. Vienu latu partijas kasē ieskaitījis Ilmārs Apšteins, bet 500 latus - Igors Podiņš.

Partijai "Visu Latvijai!" pagājušajā mēnesī ziedoti 255 lati, nacionālajai apvienībai "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK - 350 lati, bet apvienībai "Tēvzemei un brīvībai"/LNNK ziedojumu maijā, tāpat kā aprīlī, nav bijis.

Sociāldemokrātiskā partija "Saskaņa" pagājušajā mēnesī ziedojumos saņēmusi 70 latus, bet apvienībai "Saskaņas centrs" ziedojumu nav bijis.

Vēl bez ziedojumiem maijā palikusi Zaļo un zemnieku savienība, Latviešu Zemnieku savienība un Latvijas Zaļā partija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!