Foto: DELFI
Otrdienas rītā Vidzemē un Latgalē snieg, bet arī citur valstī braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem ir apgrūtināti. Ceļi ir sniegoti un apledojuši, brauktuves tīra un kaisa, gaisa temperatūra svārstās no mīnusiem līdz plusiem, informē Latvijas Valsts ceļi.

Rīgas apkārtnē un Ventspils, Bauskas, Valmieras, Siguldas un Ainažu virzienos braukšanas apstākļi ir apgrūtināti. Autoceļi ir sniegoti un vietām veidojas apledojums, brauktuves tīra un kaisa.

 

Liepājas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmos Rīga – Kalnciems un Apšupes krustojums – Liepāja. Autoceļš apledojis, vietām sniegots, brauktuves tīra un kaisa. 

 

Jelgavas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga – Jelgava. Autoceļš ir sniegots un apledojis, brauktuves tīra un kaisa. 

 

Daugavpils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmos Rīga – Aizkraukle un Pļaviņas – Pāternieki, kā arī uz autoceļiem Jēkabpils – Terehova, Grebņeva – Medumi un Daugavpils, Rēzeknes apvedceļiem. Autoceļi apledojuši, brauktuves kaisa. 

 

Arī uz vietējiem autoceļiem daudzviet braukšanas apstākļi ir apgrūtināti sniega un apledojuma dēļ. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!