Foto: DELFI
Negaidītā ziema, kura ar pamatīgu puteni svētdien atgriezās Latvijā, ir radījusi jaunas galvassāpes autovadītājiem, jo sniega dēļ daudzviet braukšana ir traucēta.

"Balticmaps" karte liecina, ka pirmdien sastrēgumi ir vairākās vietās Rīgā. Ar ilgāku laiki pie stūres jārēķinās, braucot pa Bruņinieku ielu līdz K.Valdemāra ielai, Vestienas ielā, Hanzas un Pulkveža Brieža ielas rajonā, Krastmalā, Melnsila ielā līdz Kalnciema ielai, kā arī Zolitūdes ielā un Kārļa Ulmaņa gatvē.

Putenis Rīgas sabiedriskā transporta kustību pagaidām nav traucējis, portālam "Delfi" sacīja SIA "Rīgas satiksme" pārstāvis Viktors Zaķis. Sabiedriskais transports galvaspilsētā kursē pēc grafika.

VAS "Latvijas Valsts ceļu" pirmdienas rītā ziņoja, ka daudzviet braukšanas apstākļi ir uzlabojušies, ceļi tiek tīrīti atkārtoti, taču atsevišķās vietās brauktuves vēl ir slidenas. Jāuzmanās, braucot Siguldas virzienā un Rīgas apkārtnē jābūt uzmanīgiem braucot pa Rīgas apvedceļu Baltezers – Saulkalne un posmā Rīga – Ogre. Sniegs kavē braukšanu Saldus un Grobiņas apkārtnē, kā arī maršrutā Liepāja – Rucava.

Arī pa reģionālajiem autoceļiem braukšanas apstākļi uzlabojas, taču jāuzmanās, braucot Kurzemē un Rīgas apkārtnē, brīdināja dienestā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!