Foto: LETA
Ziemassvētku brīvdienās būs izmaiņas sabiedriskā transporta, autostāvvietu un klientu apkalpošanas centru darbā, kā arī darba dienu biļešu lietošanas kārtībā, portāls "Delfi" uzzināja "Rīgas satiksmē".

24. decembrī autobusi, trolejbusi un tramvaji kursēs pēc brīvdienu grafika. Pasažieriem, kuri ir iegādājušies biļetes darba dienām, uzņēmumā norāda, ka 24. decembrī darbosies mēneša biļetes, kas paredzētas visām mēneša dienām vai stundas biļetes brīvdienām.

Ekspresbusu maršruti svētku laikā nekursēs.

Savukārt Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo "Rīgas satiksme", 24., 25. un 26. decembrī varēs izmantot bez maksas, izņemot apakšzemes stāvvietu Krišjāņa Valdemāra ielā 5a – tur par autostāvvietu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

23. decembrī klientu apkalpošanas centra Brīvības ielā 49/53 darba laiks būs no pulksten 8.00 līdz pulksten 17.00, bet pārējie klientu apkalpošanas centri strādās kā ierasts darba dienās – līdz pulksten 19.00.

24., 25. un 26. decembrī visi klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

"Rīgas satiksme" atgādina, ka klientu apkalpošanas centros klienti tiek apkalpoti pēc iepriekšēja pieraksta. Pirmdienās, otrdienās, trešdienās, piektdienās, sestdienās un svētdienās "Rīgas satiksmes" klientu apkalpošanas centros klienti tiek apkalpoti ar sadarbspējīgu Covid-19 sertifikātu. Vienlaicīgi ar sertifikātu klientiem jāuzrāda arī personu apliecinošs dokuments.

Savukārt ceturtdienās sertifikātu pārbaude netiek veikta un pakalpojumi tiek sniegti "sarkanajā" režīmā. Pierakstīties klientu centra apmeklējumam iespējams gan pa informatīvo tālruni 20361862, gan uzņēmuma mājas lapā.

Jau vēstīts, ka, balstoties uz aktuālajām prognozēm, Ziemassvētku brīvdienas būs aukstas un sniegotas. Ciklona ietekmē gaidāma snigšana, sniega segas biezumam sasniedzot 4-8 centimetrus lielākajā daļā Latvijas teritorijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!