Foto: LETA

Iedzīvotājiem, kuri sniedz konkrētus faktus par vēlētāju balsu pirkšanu un būtu gatavi liecināt par to Augstākajā tiesā, nav jābaidās no soda vai atriebības, uzsver Saeimas deputāts Andrejs Elksniņš ("Saskaņa").

"Gribētos atgādināt, ka no vēlētāju balsu pirkšanas cieš arī paši vēlētāji, kuri tā arī nejutīs nekādas pārmaiņas Latvijā un turpinās grimt nabadzībā, kurā mūs visus dzen esošā vara ar "Vienotību" priekšgalā," norāda Elksniņš.

Viņš apliecina, ka "Saskaņa" vērsīsies Augstākajā tiesā un pārsūdzēs vēlēšanu rezultātus Latgalē un katra liecība par balsu pirkšanu šajā procesā būs nozīmīga.

Partija aicina informēt, par katru balsu pirkšanas gadījumu, par visiem iesaistītajiem cilvēkiem, zvanot pa tālruni 25444448 vai rakstot uz katrina.iljinska@partijasaskana.lv.

Jau ziņots, ja tiks pierādīts tas, ka Latgalē ir pirktas vēlētāju balsis, "Vienotība" Saeimā zaudēs vienu deputāta vietu, bet "Saskaņa" vienu vietu iegūs, intervijā LNT raidījumā "900 sekundes" piektdien sacīja viens no "Saskaņas" līderiem un Rīgas mērs Nils Ušakovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!