Foto: LETA
Zatlera reformu partija (ZRP) nākamo gadu plāno pilnībā veltīt diviem darbības virzieniem - partijas organizācijas nostiprināšanai un sagatavošanās darbiem pašvaldību vēlēšanām, pastāstīja ZRP izpilddirektors Ivo Valdovskis.

Valdovskis norādīja, ka nepieciešams nostiprināt partijas organizāciju, lai tā būtu organizācija visiem biedriem, kurā katrs, kuram ir iniciatīva, var dot savu pienesumu, justies vajadzīgs un novērtēts.

"No otras puses, mums kā organizācijai ir jābūt daudz spēcīgākam atbalstam partijas "priekšējām rindām" - Saeimas frakcijai un partijas pārvaldītajām ministrijām. Ir dažādi veidi, kā to var piepildīt un atrast, un attīstīt šos saskarsmes punktus ir prioritārs uzdevums," teica ZRP izpilddirektors.

Valdovskis arī uzsvēra, ka ir jāsāk gatavoties darbam pašvaldībās. "Mums ir pietiekami daudz laika, lai sagatavotu spēcīgu piedāvājumu vēlētājiem daudzās Latvijas pašvaldībās. Ar to saprotu gan programmātisku piedāvājumu, gan mūsu potenciālos pašvaldību deputātu kandidātus. Abās jomās gribam tiekties uz pilnību," skaidroja politiķis.

Runājot par iespējām paaugstināt patlaban diezgan zemu nokritušo ZRP reitingu, Valdovskis atzina, ka, strādājot tikai uz reitingu, to var pacelt tikai īstermiņā. "Piemēri nav tālu jāmeklē, ja paskatāmies uz priekšvēlēšanu reitingiem daudzām partijām," viņš piebilda.

Valdovskis skaidroja, ka ilgtermiņā reitingu dinamika samērā precīzi atspoguļo sabiedrības attieksmi pret politisko spēku, bet tas veidojas "no mūsu darbības, veiksmēm un kļūdām, spējas realizēt savu programmu kā arī prasmēm skaidrot sabiedrībai mūsu pozīciju un lēmumus". "To visu vēl mācāmies. Domāju, mums vēl ir laiks līdz nākamajam rudenim nostiprināt savu atbalstītāju bāzi starp 10%-15%, kas būtu labs pieteikums nākamajām pašvaldību vēlēšanām," pauda ZRP izpilddirektors.

Kā ziņots, ZRP no nākamā gada būs izpilddirektora amats un šos pienākumus pildīs reklāmas speciālists Valdovskis.

Valdovski partijas izpilddirektora amatā pirms kāda laika iecēla ZRP valde.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!