Izdevniecības "Žurnāls Santa" īpašnieki otrdien ievēlējuši divus jaunus galvenos redaktorus - par "Privātās Dzīves" galveno redaktori kļuvusi bijusī žurnāla "Deco" galvenā redaktore Sandija Šķēle.
Savukārt par "Deco" jauno galveno redaktori kļuvusi bijusī "Privātās Dzīves" galvenā redaktore Sandra Zaiceva, informēja viens no izdevniecības īpašniekiem Ivars Zariņš.

Redaktoru maiņa notikusi, jo Zaiceva pirms vairākiem mēnešiem izvēlējusies no galvenās redaktores amata pāriet uz žurnālistes amatu žurnālā "Santa". "Iespējams, viņa vienkārši bija nogurusi, jo intensitāte bija ļoti liela.. iknedēļas "Privātās Dzīves" tirāža ir 50 tūkstoši eksemplāru," sacīja Zariņš.

Savukārt Šķēli Zariņš raksturoja kā jaunu, radošu cilvēku, kurai bijusi laba pieredze žurnālistikā. Piedāvājumi amatam bijuši ļoti spēcīgi un tādēļ bijis grūti izvēlēties kandidātu.

Šķēle strādājusi par galveno redaktori ne tikai "Deco", bet arī žurnālā "Sieviete", kā arī darbojusies Latvijas Televīzijā.

Savukārt Zaiceva pierādījusi savu prasmi darbā par galveno redaktori, tādēļ viņa iecelta par žurnāla "Deco" atbildīgo personu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!