Foto: DELFI
Sākšu ar labām ziņām – PROGRESĪVIE un Attīstībai/Par! Rīgas kopīgais saraksts ir pašreizējais aptauju līderis Rīgas domes vēlēšanās! Šī ir lieliska iespēja mums visiem - padarīt mūsu galvaspilsētu par zaļu, sociāli atbildīgu un cilvēkiem draudzīgu vietu.

PROGRESĪVIE jūlijā kļuvuši par vienu no līderiem ziedojumu piesaistē.

Kopīgi varam panākt, ka augustā esam pirmie!

PROGRESĪVIE jūlijā piesaistījuši otru lielāko ziedojumu summu, kā arī otru lielāko ziedotāju skaitu starp visām partijām. Ar vidējo ziedojuma summu 180 EUR mūsu politiku jūlijā atbalstījuši 64 ziedotāji, tikai nedaudz mazāk nekā Jaunā konservatīvā partija, kuru jūlijā atbalstījuši 69 ziedotāji.

Mēs esam politiskais spēks, kas balstās mazos ziedojumos. Būtisku ieguvumu dod arī biedra naudas maksājumi, taču tieši vēlēšanu posmā svarīgi ir kaut nelieli papildus ziedojumi. Tā ir iespēja katram mūsu atbalstītājam piedalīties šajā vēsturiskajā kampaņā un veidot nākotnes Rīgu kopā.

Es ticu, ka augustā mēs varam kļūt par visplašāk atbalstīto partiju Latvijā, kas vienlaikus savāc lielāko ziedojumu apjomu. Lai tā notiktu, lūdzu ziedo arī Tu!

Mana uzruna kampaņas restarta pasākumā

Par mūsu zaļajām prioritātēm runāju "Restartē Rīgu!" brīvdabas konferencē Dzegužkalnā. Mēs vēlamies Rīgu padarīt pieejamu velosipēdiem, radīt jaunus pastaigu maršrutus un kājāmgājēju ielas. Mēs vēlamies samazināt atkritumu daudzumu Rīgā, atvērt Pierīgas mežus pastaigām un padarīt Rīgu par pirmo galvaspilsētu Baltijā, kas neveicina klimata pārmaiņas.

Priecāšos, ja padalīsies ar manu 4 minūšu garu runu ar saviem paziņām, kam arī rūp šīs tēmas:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!