Vanšu tilta vantīs uzkāpušais un uz trolejbusa vadiem nokritušais vīrietis no gūtajām traumām miris notikuma vietā, portālam "Delfi" sacīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Vēl nav zināma bojā gājušā vīrieša identitāte. Pēc mediķu ziņām, viņš varētu būt apmēram 35 gadus vecs.

Izšķirošo notikumu laikā portāls "Delfi" bija sazinājies ar VUGD pārstāvi Viktoriju Šembeli, lai uzzinātu jaunumus uz tilta saistībā par vantīs kāpēju. Sarunas laikā glābšanas dienestā pa rāciju tiešraidē pienāca ziņa, ka vīrietis tikko nokritis uz trolejbusa vadiem, kā arī rācijā bija dzirdami arī kliedzieni "Atslēgt elektrību! Atslēgt elektrību!"

Pēc notikuma virzienā uz Pārdaugavu tika atjaunota autosatiksme pāri Vanšu tiltam.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis portālu "Delfi" informēja, ka notikuma vietā bija ieradušās Valsts policijas un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta ekipāžas, taču vīrietis tas nav apturējis un viņš turpinājis rāpties augšup.

Sākotnēji VUGD pārstāve Viktora Šembele pastāstīja, ka notikuma vietā ar ugunsdzēsēju autokāpnēm centušies piekļūt kāpējam un mēģināt nocelt viņu lejā, taču viņš bija bija uzrāpies pārāk augstu.

Tāpat glābēji evakuējuši cilvēkus no mašīnām, kas piestājušas uz tilta, sacīja Šembele.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!