Portāls "Delfi" 2009.gadā atsāks apbalvot mēneša labākos foto vai video reportāžu autorus. Šogad līdztekus ikmēneša uzvarētājam plānojam noteikt arī gada labāko foto un/vai video reportāžu autoru, kas tiks pie ļoti vērtīgas balvas – portatīvā datora, ko piedāvā interneta veikals "Xnet".

Atgādinām "Aculiecinieka" konkursa noteikumus:

1. Ja esat kļuvis par tāda notikuma aculiecinieku, kas var izrādīties interesants ne tikai jums un jūsu draugiem, bet arī tūkstošiem portāla "Delfi" lasītāju, un jums izdevies uzņemt kaut vienu šī notikuma fotoattēlu vai arī to nofilmēt, sūtiet mums bildi un/vai videofailu!

2. Reizi mēnesī tiks noteikts labākais no tiem lasītājiem, kas būs papildinājuši "Delfi" saturu ar savām foto vai video reportāžām.
Mēneša balva par labāko reportāžu - Četras bezmaksas boulinga stundas izklaides centrā "Fantasy Park", www.fantasypark.lv

3. Mēneša balvas ieguvēju izvēlas "Delfi" redakcija. Galvenais kritērijs uzvarai ir nevis māka labi fotografēt vai filmēt, bet spēja atrasties vajadzīgajā brīdī vajadzīgajā vietā un iemūžināt notikumu.

4. Savukārt vērtīgās 2009.gada beigu balvas - portatīvā datora, saņēmējs varēs būt tāds, kas gada laikā būs iesūtījis vairākas reportāžas un izpelnījies plašu "Delfi" lasītāju ievērību.

5. "Delfi" redakcija "Aculiecinieks" konkursā par balvu var iekļaut arī tādas foto un video reportāžas, kuras reģistrēti lietotāji paši ievietojuši "DELFI Foto" vai "DELFI.TV", vai arī atsūtījuši uz redakcijas epasta adresi.

Nosūtot savas fotogrāfijas vai video epizodes, jūs piekrītat tīmekļa vietnes Delfi.lv lietošanas noteikumiem. Portāls "Delfi" patur tiesības nepublicēt saņemtās foto un video reportāžas, nemotivējot atteikumu. $form_opened = true; include "$includes_dir/upload_form.inc"; ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!