Sestdien portāls "Delfi" projektā "Delfi TV ar Jāni Domburu" piedāvāja diskusiju par tiesiskumu, saimnieciskumu un valsts pārvaldību, kurā piedalījās valsts kontroliere Elita Krūmiņa un Eiropas Savienības tiesas tiesnesis Egils Levits.

Pēc tiešraides diskusija apskatāma ierakstā.

No 16. maija līdz 30. maijam "Delfi" katru darba dienu piedāvā īpašu pirmsvēlēšanu projektu "Delfi TV ar Jāni Domburu" – Rīgas un citu Latvijas lielāko pilsētu kandidātu sarakstu un populārāko partiju līderu intervijas, kā arī žurnālistu, ekspertu un sabiedrībā pazīstamu personību diskusijas. Savukārt nedēļas nogalēs šajā laikā notiks diskusijas ar ietekmīgiem un sabiedrībā cienītiem cilvēkiem.

Visu projekta laikā plānoto interviju un diskusiju kalendārs pieejams šeit.

Iepriekš ciklā "Delfi TV ar Jāni Domburu" jau notikušas intervijas ar Rīgas mēru Nilu Ušakovu ("Saskaņa"), ZZS pretendentu Rīgas mēra krēslam Armandu Krauzi, Jaunās konservatīvās partijas Rīgas saraksta līderi Jutu Strīķi, Latvijas reģionu apvienības izvirzīto Liepājas saraksta līderi Jāni Vilnīti, Nacionālās apvienības Rīgas saraksta līderi Baibu Broku, kā arī Ivaru Jakovelu, kurš ir "Saskaņas" pirmais numurs Jelgavas domes vēlēšanās.

Interviju un diskusiju ciklu finansē Latvijas Valsts kultūrkapitāla fonds no programmas "Atbalsts medijiem sabiedriski nozīmīga satura veidošanai un nacionālās kultūrtelpas stiprināšanai latviešu valodā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!