Foto: DELFI

Partijai "Saskaņa" ir jābūt Jelgavas mēram un kontrolpaketei domē. Tā portāla "Delfi" projektā "Delfi TV ar Jāni Domburu" intervijā uzsvēra Jelgavas domes deputāta amata kandidāts Ivars Jakovels ("Saskaņa"). Lai gan šobrīd viņa darbs un ienākumi lielākoties saistīti ar Rīgas Centrāltirgu, Jakovels ir gatavs pievērsties Jelgavai un sola sastrādāties ar visiem politiskajiem spēkiem.

Intervijā Jakovelam nācās atbildēt gan par jautājumiem, kas skar Jelgavas ikdienu, gan arī komentēt situāciju Latvijas politikā un korupcijas aizdomu caurvītajā Rīgas Centrāltirgū, kā arī skaidrot to, kas Latvijā ir īstāka sociāldemokrātiskā partija un, ko ikdienā nozīmē draudzība ar Vladimira Putina "Vienoto Krieviju". Viņam arī ir skaidrs, kas šobrīd īstenībā vada Latvijas valsti.

Jakovelu arī nemulsina tiesībsargu biežās vizītes viņa darbavietā Rīgas Centrāltirgū. Viņš uzsver, ka darbā var pieteikties gandrīz ikviens.

Bet strīdā par lielveikala "Depo" būvniecību, Jakovels būšot iedzīvotāju pusē. Viņš nav pret veikalu, bet pret veikalu konkrētajā vietā. Domei neizbēgami bijusi izšķiršanās – tiesvedība ar attīstītāju, vai tiesvedība ar iedzīvotājiem. Un iedzīvotāji tiesāsies.

Visu interviju ar Ivaru Jakovelu var skatīties šeit.

No 16. maija līdz 30. maijam "Delfi" katru darba dienu un svētdienās piedāvā īpašu pirmsvēlēšanu projektu "Delfi TV ar Jāni Domburu" – Rīgas un citu Latvijas lielāko pilsētu kandidātu sarakstu un populārāko partiju līderu intervijas, kā arī žurnālistu, ekspertu un sabiedrībā pazīstamu personību diskusijas.

Iepriekš ciklā "Delfi TV ar Jāni Domburu" jau notikušas intervijas ar Rīgas mēru Nilu Ušakovu ("Saskaņa"), ZZS pretendentu Rīgas mēra krēslam Armandu Krauzi, Jaunās konservatīvās partijas Rīgas saraksta līderi Jutu Strīķi, kā arī Latvijas Reģionu apvienības izvirzīto Liepājas saraksta līderi Jāni Vilnīti, Nacionālās apvienības līderi Baibu Broku.

Interviju un diskusiju ciklu finansē Latvijas Valsts kultūrkapitāla fonds no programmas "Atbalsts medijiem sabiedriski nozīmīga satura veidošanai un nacionālās kultūrtelpas stiprināšanai latviešu valodā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!