Foto: Publicitātes attēli

Trīs politiskās partijas - "Vienotība", "Nacionālā Apvienība" un "Latvijas Reģionu apvienība" – vēlēšanu komisijai Ventspilī iesnieguši apvienoto partiju sarakstu ar kandidātiem un pašvaldību vēlēšanu programmu. Saraksta devīze būs "Ventspils atdzimšanai un uzplaukumam", informē partiju apvienības pārstāve Inese Ozoliņa.

Sarakstu veido 16 Ventspils pašvaldības deputātu kandidāti: Ģirts Valdis Kristovskis, Inga Antāne, Bruno Jurševics, Dace Korna, Aivis Landmanis, Anželika Jurševica, Ojārs Grīnbergs, Raimonds Kalniņš, Gita Rēvalde, Uģis Goldmanis, Ivars Landmanis, Edvards Ratnieks, Edgars Ūdris, Linards Gulbis, Jānis Makkars un Vigo Sviķekalns.

Partiju apvienotais saraksts par saraksta misiju ir izvirzījuši veidot Ventspili par plaukstošu pilsētu, kurā mierā, saticībā un pārticībā dzīvo laimīgi cilvēki!

"Ventspils atdzimšanai un uzplaukumam" 4000 zīmju programma paredz pievērst uzmanību pilsētas izaugsmei un iedzīvotāju labklājībai, lai īstenotu misiju - veidot Ventspili par plaukstošu pilsētu, kurā mierā, saticībā un pārticībā dzīvo laimīgi cilvēki! Galvenās programmas prioritātes ir ticības rītdienai atjaunošana, darba vietas un uzņēmējdarbības veicināšana, ostas attīstība, sociālo jautājumu risināšana, dzīves kvalitātes paaugstināšana un demogrāfija, veselības aizsardzība, izglītība un inovācijas, kā arī kultūra un sports.

"Programmas veidošanā balstījāmies uz mūsu pārliecību, kā veidot Ventspils pilsētu plaukstošu un spēcīgu turpmākos gadus. Tā ir mūsu apņemšanās, ko plānojam uzvaras gadījumā īstenot. Mūsu sarakstu veido dažādu nozaru profesionāļi ar lielu pieredzi un zināšanām savā jomā. Neviens kandidāts nav nejaušs, bet gan apzināti veidota komanda, kurai pa spēkam būtu īstenot pārmaiņas pilsētā," atzīst apvienotā saraksta līderis un Ventspils mēra amata kandidāts Ģirts Valdis Kristovskis.

Par saraksta kandidātu Ventspils domes priekšsēdētāja amatam gaidāmajās vēlēšanās tika izvirzīts ventspilnieks vairākās paaudzēs, pieredzējušais politiķis, agrākais ministrs un Eiropas Parlamenta deputāts Ģirts Valdis Kristovskis.

Aprīļa sākumā partiju pārstāvji – "Vienotības" Ventspils nodaļas biedrs, apvienotā partiju saraksta līderis Ģirts Valdis Kristovskis, "Latvijas Reģionu apvienība" Ventspils nodaļas vadītājs Raimonds Kalniņš un "Nacionālā Apvienība" Ventspils nodaļas vadītājs Bruno Jurševics – parakstīja kopīgu vienošanos par dalību pašvaldību vēlēšanās Ventspilī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!