Foto: LETA
Imants Liepiņš (Nacionālā apvienība) izveidojis desmit atraktīvus video saistībā ar 2017. gada pašvaldību vēlēšanām.

Programmatiskie uzstādījumi, kuri tiek atspoguļoti šajos video:

- Apturēt "kapu tramvaju" un izpētīt, vai tajā vietā varbūt labāk ierīkot trollejbusa līniju pa Skanstes ielu. Trollejbusa dēļ nebūtu jāizposta neviens kapu, apstādījumu vai zaļās zonas centimetrs.

- Nesen tika publiskota neglaimojoša karte: daudzās krievu skolās eksāmenos bērni spēj sniegt pareizas atbildes tikai 30% apmērā! Tur steidzami jārīkojas, un mums ir dubultrisinājums. Vispirms skolēnus no zemus eksāmenu rezultātus uzrādošajām krievu plūsmas skolām pārcelt uz labām skolām, lai izcilākie pedagogi varētu strādāt ar iespējami lielāku bērnu skaitu, vienlaikus saņemot labākas algas par atbilstošu darba apjomu (Daiņa Loča priekšlikums).

- Savukārt atbrīvojušās krievu skolu ēkas izmantot jaunu latviešu bērnudārzu atvēršanai, tādā veidā viena mācību gada laikā likvidējot pilnīgi visas bērnudārzu rindas.

- Ne tikai remontēt ielas, bet beidzot to darīt plānveidīgi un pārdomāti. Tad arī varēs palielināt darbu apjomu trīskārtīgi, netraucējot iedzīvotāju ikdienas gaitām.

- Veikt pilnu auditu visās pašvaldības iestādēs un uzņēmumos, izgaismojot un likvidējot visas 20% shēmas, nanoūdeņus, fiktīvi nodarbinātus Saskaņas biedrus, gultas partnerus utt. Informāciju nodot prokuratūrai.

Humoram: apņemos nomest desmit kilogramu svaru, ja mani ievēlēs:
Ušakova tilts uz nekurieni:
Pieci dīvainākie kandidāti uz pašvaldību vēlēšanām:

Citus Liepiņa video iespējams apskatīt deputāta amata kandidāta "Youtube" video kanālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!