Foto: LETA
Ceturtdien, 20. aprīlī, politiskā partija "Latvijai un Ventspilij" iesniedza 2017.gada pašvaldību vēlēšanu deputātu kandidātu sarakstu 16 cilvēku sastāvā. Neraugoties uz iepriekš medijos izskanējušajām spekulācijām, arī šajās vēlēšanās "Latvijai un Ventspilij" mēra amatam virzīs partijas priekšsēdētāju un ilggadējo Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāju Aivaru Lembergu.

"Latvijai un Ventspilij" deputātu kandidāti ir arī Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieki Jānis Vītoliņš, Guntis Blumbergs un Didzis Ošenieks, pašreizējie domes deputāti Ilze Buņķe, Aigo Gūtmanis, Dainis Gīlis un Andris Grigalis, kā arī Vera Šengelija, Kristians Jacevičs, Igeta Gredzena, Kristīne Vāgnere, Dainis Kūla, Ģirts Štekerhofs, Ilze Butkus un Uldis Boitmanis.

"Latvijai un Ventspilij" mājas lapā www.latvijaiunventspilij.lv iespējams iepazīties ar partijas priekšvēlēšanu programmu. Kā norāda partijas priekšsēdētājs Aivars Lembergs: "Mēs labi zinām, ko varam un ko nevaram solīt. Mēs varam solīt tikai to, ko varam izdarīt. Mūsu pieeja ir tāda - ja mūs ievēl, tad solījumi jāizpilda. Nevaram mētāties ar solījumiem."

Atgādinām, ka Ventspils pilsētas domē ir 13 deputātu vietas. 2013.gada pašvaldību vēlēšanās deviņas deputātu vietas domē ieguva partija "Latvijai un Ventspilij", divas vietas - toreizējās Reformu partijas un "Reģionu alianses" kopējais saraksts, bet pa vienai deputātu vietai - "Saskaņas centrs" un "Vienotība".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!