Nacionālā apvienība (NA) kā prioritātes Liepājā nosaukusi plašāku atbalstu ģimenēm ar bērniem, kā arī tautsaimniecības izaugsmi un pilsētvides uzlabošanu, tādējādi plānojot piesaistīt gan uzņēmējus, gan studentus, īpaši uzsverot darba tirgus un izglītības iestāžu sasaistes nozīmi, informē NA "Visu Latvijai!"- "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" preses sekretāre Aiga Aizpuriete.

"Pašvaldībai tālredzīgi jāstrādā, lai Liepājā būtu kvalificēts darbaspēks. Nedrīkstam nonākt situācijā, ka uzņēmēji ilgstoši nevar atrast atbilstošus speciālistus. Piemēram, jau pirms vairākiem gadiem metālapstrādes uzņēmumi minēja, ka nozarē trūkst kvalificēta darbaspēka, taču pašvaldība to ir sadzirdējusi tikai tagad," pilsētas problēmu akcentē NA Liepājas mēra amata kandidāte Diāna Švānberga.

NA Liepājas nodaļas vadītājs Artūrs Butāns norāda: "Mūsu mērķis ir Liepājā iegūt vismaz trīs deputātu vietas. Domāju, tas ir objektīvi, ņemot vērā, ka iepriekšējās Saeimas vēlēšanās par Nacionālo apvienību Liepājā nobalsoja gandrīz 20 % vēlētāju."

NA sarakstu Butāns nosauc par spēcīgāko, kādu nacionālās partijas piedāvājušas Liepājā pēc valsts neatkarības atgūšanas: "Tas ir daudzveidīgs un kvalitatīvs, jo ietver teju visu nozaru speciālistus."

NA līdzpriekšsēdētājs un Saeimas deputāts Gaidis Bērziņš atzīst, ka partijas mērķi Liepājā ir ļoti ambiciozi: "Mums jāstrādā Liepājas pilsētas domes koalīcijā "Saskaņas" vietā, lai mazinātu Krievijas "rupora" ietekmi Liepājā. Tikai Liepājas partijai ir zināms, kādu iemeslu dēļ Liepājas domē ir šāda koalīcija."

Atgādinām, ka pirms neilga laika NA aicināja Jāņa Vilnīša un "Liepājas partijas" komandas vienoties kopīgā memorandā, apsolot neveidot pilsētas domē koalīciju ar "Saskaņu" un "Liepāja kvadrātā", kā arī stiprināt valsts drošību un nacionālās intereses.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!