Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš, kurš iepriekš paudis iespēju kandidēt Ventspils pašvaldības vēlēšanās, publicējis Ventspils mēra Aivara Lemberga (ZZS) Puzes īpašuma video no "putna lidojuma".

"Teritorija Puzē, protams, ir stingri apsargāta, lai Latvijas iedzīvotāji nekad neredzētu, kā šī persona dzīvo par nodokļu maksātāju naudu. Vai Aivars Lembergs būtu nopelnījis sev miljoniem uz mūsu rēķina, ja nebūtu Ventspils domes vadītājs 26 gadus? Viņš ir amatpersona, politiķis, kuram algu un tagad arī pensiju 6000 eiro mēnesī maksā nodokļu maksātāji," teikts pie "YouTube" publicētā video.

Tāpat Kaimiņš atgādina, ka Lembergs ir apsūdzēts smagos noziegumos. "Delfi" daudzkārt vēstījis, ka Lembergu prokuratūra apsūdz par kukuļņemšanu sevišķi lielos apmēros, noziedzīgi iegūtu finanšu līdzekļu un citas mantas legalizēšanu, dienesta viltojumu, piedalīšanos mantiskos darījumos, kuri viņam saistībā ar dienesta stāvokli bijuši aizliegti, kā arī par ļaunprātīgu dienesta stāvokļa izmantošanu un citiem noziegumiem.

Tāpat jau iepriekš ziņots, ka Kaimiņš pieļāvis kandidēšanu Ventspilī šī gada jūnijā gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās, lai ievēlēšanas gadījumā pretendētu uz pilsētas mēra amatu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!