Foto: DELFI

Partiju apvienība "Jaunā Vienotība" ir vienojusies ar Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrību (LIZDA) par sadarbību un atbalstu izglītības un zinātnes jautājumu risināšanā.

"Mūs vieno daudz kopīgu mērķu. Kā pašus svarīgākos vēlos uzsvērt turpināt darbu turpmākai pedagogu atalgojuma celšanai un skolotāja profesijas prestiža celšanai sabiedrībā, lai arvien vairāk skolotāja profesijai piesaistītu jaunus un talantīgus cilvēkus. Esmu gandarīts, ka kopā mums izdevās pārliecināt partnerus valdībā un rast iespēju celt skolotāju atalgojuma jau no šā gada 1.septembra," pauž Kārlis Šadurskis, izglītības un zinātnes ministrs, partiju apvienības "Jaunā Vienotība" pārstāvis.

Partija "Vienotība" kopā ar partijām "Kuldīgas novadam", "Tukuma pilsētai un novadam", "Valmierai un Vidzemei", "Jēkabpils reģionālā partija" un "Latgales partija" kopīgam startam 13.Saeimas vēlēšanām ir izveidojušas partiju apvienību "Jaunā Vienotība". Tās valdes priekšsēdētājs un Ministru prezidenta amata kandidāts ir Krišjānis Kariņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!