Foto: LETA

Partiju apvienības "Jaunā Vienotība" veselības ministra amata kandidāts ir Saeimas deputāts, Latvijas Ārstu biedrības valdes loceklis, neiroķirurgs Renārs Putniņš.

"Mans mērķis veselības nozarē – savlaicīga un pieejama veselības aprūpe ikvienam Latvijas iedzīvotājam. Lai to panāktu - nodrošināsim taisnīgu ārstu un medicīnas māsu atalgojumu un samazināsim birokrātiju mediķu darbā. Ieviesīsim skaidru veselības aprūpes modeli visiem Latvijas iedzīvotājiem. Samazināsim pacientu līdzmaksājumus un cenas recepšu zālēm," uzsver Renārs Putniņš, "Jaunās Vienotības" veselības ministra amata kandidāts.

"Renārs Putniņš ir jauns politiķis ar jau zināmu pieredzi politikā un lielu degsmi panākt uzlabojumus veselības aprūpē daudz straujāk nekā tas notiek pašlaik. Būdams neiroķirurgs un Latvijas Ārstu biedrības valdes loceklis, Putniņš labi izprot veselības aprūpes sistēmas galvenās problēmas un viņam ir redzējums, kā tās risināt," pauda Krišjānis Kariņš, "Jaunās Vienotības" valdes priekšsēdētājs.

Renārs Putniņš kandidē 13.Saeimas vēlēšanās no "Jaunās Vienotības" Rīgas saraksta.

Partija "Vienotība" kopā ar partijām "Kuldīgas novadam", "Tukuma pilsētai un novadam", "Valmierai un Vidzemei", "Jēkabpils reģionālā partija" un "Latgales partija" kopīgam startam 13.Saeimas vēlēšanām ir izveidojušas partiju apvienību "Jaunā Vienotība". Tās valdes priekšsēdētājs un Ministru prezidenta amata kandidāts ir Krišjānis Kariņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!