Foto: LETA
Šodien, 1. oktobrī partija "No sirds Latvijai" ir vērsusies ar iesniegumu Valsts policijā un lūdz pārbaudīt VAS "Latvijas Pasts" darbības, tīši un ļaunprātīgi nepiegādājot adresātiem partijas izdotās avīzes, kā arī uzsākt kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 90. panta otrās daļas pazīmēm un saukt vainīgās personas pie normatīvajos aktos paredzētās atbildība.

2014. gada 10. septembrī starp VAS "Latvijas Pasts" un partiju "No sirds Latvijai" tika noslēgts līgums par partijas neadresēto sūtījumu/informatīvo materiālu piegādi Latvijas Republikas teritorijā pasta apkalpojamo juridisko un fizisko personu pasta kastītēs.

Taču pie partijas "No sirds Latvijai" aizvien biežāk vērša cilvēki, kas nav saņēmuši avīzi, lai gan "Latvijas Pasts" apgalvo, ka tā viņiem nosūtīta. Avīzes nav saņēmuši iedzīvotāji vismaz septiņās dažādās Latvijas pilsētās, tajā skaitā Rīgā.

Lai gan 12. Saeimas vēlēšanu kampaņa izceļas ar negodīgu un netīru paņēmienu pielietošanu, "No sirds Latvijai" negrib ticēt, ka avīzes organizēti iznīcina arī konkurenti, kā to apgalvo atsevišķas amatpersonas. Partija aicina politiskos konkurentus arī kampaņas pēdējās dienās ievērot savstarpēju cieņu un neizmantot neatļautus paņēmienus priekšvēlēšanu aktivitātēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!