Foto: F64
Ir izpildīti visi priekšnosacījumi, lai padotos. Divus mēnešus pirms vēlēšanām līdzīgi daudzajiem Latvijas cilvēkiem, kas grib dzīvot pēc godīgiem spēles noteikumiem, tikai noskatāmies, kā tie, kas spēlē negodīgi, noskrien mums garām – lai tā būtu "jaunā tīrā" politika par netīru naudu vai politiskās dubļu vannas.

Agra Tamaņa ziedojumam pagaidām nav sekojis jauns vilnis ar ziedojumiem.

Tas nozīmē, ka mediju kampaņas ideja reālistiski ir jāatmet pilnībā. Ar esošo budžetu finansiāli varam pacelt brīvprātīgo kampaņas koordinēšanu un sociālo mediju reklāmas esošajā apmērā. Partijas zīmola atpazīstamības celšanai jaunu iespēju mums visticamāk nebūs.

Tas ir slikti veiksmīgam startam vēlēšanās. Bet tas ir viss, kas mums ir, lai arī turpinu uzrunāt iespējamos lielākus ziedotājus.

Otrs faktors ir "Dombura efekts", kas saistīts ar manu personu.

Aģitācija Valmierā apstiprināja iespaidu, ka "geju partija" ir galvenais, kas "aizgājis tautās" no mūsu intervijas "Delfi". Attieksme un reakcijas uz mūsu idejām ir būtiski pasliktinājušās. Tagad ir skaudri skaidrs, ka "Delfi" stigmatizējošā publikācija mums ir būtisks grūdiens atpakaļ. Tam pretdarboties varētu ar lielu kampaņu, kādas mums nebūs.

Paldies biedriem, kas spēja paņemt šo sitienu un tik atbalstoši reaģēja uz garāmgājēju reakcijām. Paldies visiem tiem, kas tagad spiesti "šo tēmu" skaidrot savā draugu, radu un atbalstītāju lokā. Tas nav "viegli un pozitīvi". To zinu un pazīstu.

Paldies arī par atbalstu man personiski. "Būt homoseksuālam" tiešām nav ne noteikta profesija, ne specifiska politiska pārliecība. Tas ir vienkārši būt tādam, kāds esi. Manā gadījumā - komplektā ar atbildību par mūsu partiju, kurā esam tik daudzi un dažādi.

Izvērtējot situāciju, ir izpildīti visi priekšnosacījumi, lai būtu iemesls padoties jau tagad. Tāpēc jo īpaši vēlos pateikties visiem un visām 100, kas tomēr esat izlēmuši kandidēt no PROGRESĪVO saraksta. Arī es netaisos padoties un aicinu mūs katru turpināt, jo šī kampaņa mums nav kaut kāda spēle, bet gan iestāšanās par mūsu ideāliem mūsu Latvijā.

Mūsu pienākums ir rīkoties tā, lai katrs no mums 6.oktobrī var pateikt, ka esam darījuši visu, lai neļautu Latviju kārtējo reizi nozagt vēlēšanās.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!