Foto: DELFI

"Par tiem, kas tagad sēž augšgalā, šajās vēlēšanās nevajag balsot. Viņiem jāaiziet. Visvairāk tas attiecas uz "Vienotību"," intervijā laikrakstam "Neatkarīgā" apgalvo komponists un bijušais Saeimas deputāts Raimonds Pauls.

Mākslinieks norāda, ka pēc "lietussargu revolūcijas" tika solīts, ka viss turpmāk būs citādi, tomēr nekas nemainījās. Arī apgalvojumus par ekonomikas sasniegumiem viņš noraida, jo rādītāji ir "vairāk nekā bēdīgi".

"Taču es nevaru nosaukt nevienu politisku partiju vai atsevišķas personības, kas nāks un mainīs, kas realizēs svaigas idejas. Tas, ko mēs tagad redzam, ir žēlabaini..." viņš gaužas. Pauls ir neizpratnē par Ivara Godmaņa un Aivara Kalvīša centieniem startēt vēlēšanās. "Ko viņi tur meklē? Draugi, jūs jau tur esat bijuši, atpūtieties, naudas taču jums pietiek!"

"Tā, kā tagad izrīkojas "Vienotība", savulaik nav atļāvusies pat "Tautas partija". Skatieties, kas notika ar Zatlera partiju: tā izgāzās kā veca sēta, un šo situāciju veikli izmantoja "Vienotība". Cilvēki to visu vēro, un viņos vairojas vienaldzība, bet tas ir ļoti bīstami," brīdina komponists.

Tomēr viņš ir pārliecināts, ka arī "Vienotību" agrāk vai vēlāk piemeklēs "Tautas partijas" liktenis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!