Foto: Publicitātes foto
Uzziniet par iespējām studēt un saņemt studiju finansējumu maģistra programmām izstādē "Days of International Education", kas notiks 13. oktobrī Rīgā, viesnīcas "Radisson Blu Hotel Latvija" konferenču centrā.

Izstādes "Days of International Education" laikā jums būs iespēja saņemt informāciju par to, kā iestāties maģistra programmās Lielbritānijas, Nīderlandes, Dānijas, Krievijas, Somijas, ASV un citu valstu universitātēs.

Daudzas valstis studentiem piedāvā studiju finansējumu. Piemēram, Lielbritānija Eiropas Savienības studentiem turpina piedāvāt kredītu 10,609 tūkstošu sterliņu mārciņu apmērā arī nākamajā mācību gadā. Katrs students to var izmantot pēc saviem uzskatiem – mācību maksas nosegšanai vai dzīvošanas izdevumu nosegšanai. Kredīts pieejams tikai ES valstu studentiem, kas vēl nav saņēmuši maģistra grādu, bet plāno tagad studēt maģistra programmu (klātienē vai neklātienē) kādā no Lielbritānijas augstākās izglītības iestādēm. Kredīts jāsāk atmaksāt tikai tad, kad students pabeidz mācības, sāk strādāt un viņa ienākumi sasniedz noteiktu līmeni (ja students paliek Lielbritānijā, kredīts jāatmaksā tad, kad gada ienākumi sastāda vismaz 25 000 mārciņas).

Nīderlandē maksa par maģistra programmām sākas no 2060 eiro gadā. Arī šajā valstī studentiem ir iespēja saņemt studiju finansējumu. Galvenie nosacījumi finansējuma saņemšanai: ES dalībvalsts pilsonība, oficiāls darbs Nīderlandē (vismaz 56 stundas mēnesī), aktīvs konts kādā no Nīderlandes bankām. Finansiālu palīdzību var saņemt tikai tie studenti, kas ir jaunāki par 30 gadiem.

Dānijā, Šveicē un Somijā par mācībām nav jāmaksā. Nāciet uz izstādi un speriet pirmo soli pretī savam maģistra grādam!

Uz tikšanos izstādē!

Izstādes darba laiks: 10.00 – 17.00
Ieeja bez maksas

Papildus informācija par izstādi un dalībnieku saraksts: www.balticcouncil.lv

Izstādes organizatori – labākie konsultanti ārzemju izglītības jautājumos

BALTIC COUNCIL FOR INTERNATIONAL EDUCATION
Ģertrūdes iela 33/35, Rīga, t. 67317627
info@balticcouncil.org
www.balticcouncil.lv

Izglītības aģentūra MERIDIAN GROUP
Ģertrūdes iela 33/35, Rīga, t. 67311610
Kuldīgas iela 17, Ventspils, t. 636 07870
info@meridian.lv
www.meridian.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!