Foto: Publicitātes foto
Britu eksāmenu centrs "Baltic Council for International Education", kā arī mācību centrs "Meridian Group", kas sagatavo šiem pasaulē atzītajiem eksāmeniem, piedalīsies izstādē Rīgā 13. oktobrī viesnīcas "Radisson Blu Latvija" konferenču centrā.

Visiem, kas plāno mācīties vai strādāt ārzemēs, nepieciešams oficiāls svešvalodas zināšanu apstiprinājums, starp kuriem ierindojas arī vispopulārākais starptautiskais eksāmens IELTS.

IELTS ir starptautiski atzīts eksāmens jau vairāk nekā 28 gadus un ir lielākais un populārākais angļu valodas eksāmens pasaulē – 2017. gadā to kopumā pasaulē nokārtoja vairāk nekā trīs miljoni cilvēku. Tas atbilst augstākajiem valodu eksāmenu standartiem, jo to veido trīs eksaminācijas līderi – Britu Padome, Kembridžas universitātes eksaminācijas departaments un Austrālijas imigrācijas departaments.

IELTS eksāmena rezultātus atzīst vairāk nekā 10 000 organizāciju, daudzu valstu universitātes, tostarp Lielbritānijas, ASV, Vācijas, Francijas, Austrālijas, Jaunzēlandes, Kanādas un daudzu citu Eiropas valstu izglītības iestādes. Pārsvarā visas augskolas, pieprasot valodas apliecinājumu, IELTS norāda kā pirmo izvēli. Visi eksāmena kārtotāji saņem sertifikātu ar atzīmi no 1 līdz 9, un sertifikāts ir derīgs divus gadus, jo tas pārbauda valodas prasmi konkrētajā brīdī.

IELTS ir izstrādāts, lai novērtētu angļu valodas zināšanu līmeni tiem, kuri vēlas mācīties programmās angļu valodā Latvijā vai ārzemēs, kā arī nepieciešams emigrācijai un darbam citās valstīs.

IELTS savu Latvijā un pasaulē lielo popularitāti ir ieguvis vairāku iemeslu dēļ:

- Augstskolas, darba devēji un imigrācijas dienesti uzticas IELTS rezultātiem, jo visiem eksāmenu kārtotājiem tiek nodrošināti vienādi apstākļi visā pasaulē un liela uzmanība tiek pievērsta drošībai, lai nebūtu iespēja viltot eksāmenu rezultātus;
- Eksāmenu pieņem starptautiski akreditēti eksaminatori, kuri tiek sertificēti katru otro gadu;
- Eksāmenam var reģistrēties, aizpildot online pieteikuma formu. Visi, kas reģistrējas, papildus saņem online sagatavošanās materiālus;
- Ir pieejami daudz IELTS sagatavošanās kursu gan Rīgā, gan citās pilsētās;
- Rezultāti tiek publicēti 13. dienā pēc eksāmena. Tie apskatāmi gan online, gan ir sagatavots sertifikāts ar atzīmi no 1-9 katrā daļā un kopējo atzīmi. Sertifikātā norādīts CEFR līmenis (A2-C2);
- Ja nepieciešams, eksāmenu centrs nosūta jūsu rezultātus uz jūsu izvēlētajām augstskolām;
- IELTS eksāmenu var kārtot Rīgā 2-3 reizes mēnesī;
- Nu jau vairākus gadus IELTS eksāmenu var kārtot valsts 12. klases centralizētā svešvalodas eksāmena vietā.

"Baltic Council for International Education" ir arī Kembridžas (Cambridge English) eksāmenu centrs, kas piedāva gan standarta eksāmenus, gan arī computer-based eksāmenus.

Cambridge English eksāmeni ir piemēroti dažādiem angļu valodas zināšanu līmeņiem, dažādām vecuma grupām un profesiju pārstāvjiem. Cambridge English eksāmenus kārto skolēni no septiņu gadu vecuma. Ir pieejami arī specializētie eksāmeni (BEC) biznesa vidē strādājošiem cilvēkiem, kā arī angļu valodas skolotājiem (TKT). Tāpat katru gadu simtiem finanšu jomā strādājošo kārto prestižo grāmatvedības un finanšu eksāmenu ACCA.

Savukārt angļu valodas centrs, aģentūra "Meridian Group" izstādē iepazīstinās jūs ar labākajiem sagatavošanas kursiem IELTS, Kembridžas un skolas eksāmeniem Rīgā un Ventspilī, kā arī piedāvās labākos eksāmenu kursus angliski runājošās valstīs.

Plašāku informāciju par IELTS eksāmenu jūs varat atrast mājas lapā: www.balticcouncil.lv, www.takeielts.org

Uz tikšanos izstādē

"DAYS OF INTERNATIONAL EDUCATION"

13. oktobrī Rīgā
Izstādes norises vieta:
viesnīcas "Radisson Blu Hotel Latvija" konferenču centrs Elizabetes ielā 55

Izstādes darba laiks: 10.00 – 17.00
Ieeja bez maksas
Papildus informācija un dalībnieku saraksts:
www.balticcouncil.lv

Izstādes rīkotāji – jūsu labākie konsultanti ārzemju izglītības pasaulē

BALTIC COUNCIL FOR INTERNATIONAL EDUCATION
Ģertrūdes ielā, 33/35, Rīga t. 67317627
info@balticcouncil.org
www.balticcouncil.lv

Izglītības aģentūra MERIDIAN GROUP
Ģertrūdes ielā, 33/35, Rīga t. 67311610
Kuldīgas ielā, 17, Ventspils, t. 63607870
info@meridian.lv
www.meridian.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!